هفت قانون برای موفق شدن
بنام آفریدگار مطلق
بنام او که دانای فرزانه است و بی آنکه گام سپارد می داند و بی آنکه بنگرد میبیند بی عمل سامان می بخشد و اوست توانای مطلق در اینجا قصد دارم درباره هفت قانون موفقیت مطالبی بنویسم که البته عمل کردن به آنها اگر چه دشوار است اما لذتی که در نتیجه عمل به آنها بدست می آید آنقدر زیاد است که ارزش آنرا دارد و حتی طبیعت نیز برای آفرینش هر چیزی از این قوانین سود می جوید موفقیت جنبه های بسیاری دارد که یکی از آنها ثروت مادی است اما این وفقیت
فقط قسمتی از زندگی انسان است و یکی از مهمترین آرزوهایی که هر شخص در زندگی خود دارد (رسیدن به آرامش ) و تندرستی و زندگی توام با شادابی شور و نشاط است چنانچه بتوانیم این قوانین هفتگانه را در ذندگی تمرین کنیم به هر آنچه که می خواهیم دسترسی پیدا می کنیم و تمام آرزوهایمان محقق خواهند شد.
قانون اول
(قانون توانایی مطلق )
این قانون مبنی بر این واقعیت است که همه ما در جوهر وجودی خود (آگاهی ) مطلق هستیم و هر گاه طبیعت بنیادی خود را کشف کنیم در می یابیم که براستی کیستیم و چه توانایی هایی داریم تمریناتی که برای این قانون بکار می بندیم به این صورت است .
اول: با رعایت سکوت روزانه دست کم روزی دو بار هر کدام به مدت نیم ساعت به مراقبه سکوت بنشینیم.
دوم : هر روز مدتی را اختصاص دهیم به وصل شدن به طبیعت و آرام و ساکت به نظاره غروب آفتاب یا به شنیدن صدای پرندگان بنشینیم.
سوم : هر روز صبح با خود عهد ببندیم که در طول روز در مورد شخص یا چیزی داوری و قضاوت نکنیم تا مبادا بخاطر این کار آرامش ما از بین برود.
قانون دوم
(قانون بخشایش )
این قانون همان قانون داد و ستد است و از آنجا که کاینات از طریق مبادله پویا عمل می کنند می توان گفت که جریان حیات در تمام چیزهایی که وجود دارد از همین قانون پیروی می کند تمریناتی که برای این قانون بکار می بندیم به این صورت است.
اول : به هر کجا که می روید و با هر کس که روبرو می شوید هدیه ای به او بدهید هرچند تحسین کردن یا اعطای شاخه گلی و یا نامه ای محبت آمیز باشد.
دوم : تمام هدایایی را که طبیعت و زندگی به شما می بخشد را با آغوش باز پذیرا باشید چه آنکه از طرف دوستان باشد و چه آنکه از سوی طبیعت همچون باد یا باران و یا آفتاب باشد.
سوم : هر روز با خودتان عهد کنیدکه محبت را در زندگی به جریان اندازید و هر کس را که می بینید در خاموشی و از صمیم قلب برایش دعا کنید و برایش خوشبختی و شادی را آرزو کنید.
قانون سوم
( قانون کارما )
قانون کارما یا همان علت و معلول همان قانونی است که به ما می گوید هر چه بکاریم همان را درو خواهیم کرد و هنگامی که اعمالی را انتخاب کنیم که برای دیگران شادی آور است بدون تردید ثمره آن شادمانی برای خودمان خواهد بود این قانون در زندگی ما نقش بسیار عمده ای دارد آگاهی از این قانون به ما کمک می کند که در انتخابهای خود دقت بیشتری کنیم چرا که بسیاری از ما به واسطه شرطی شدن اعمال و رفتار خود را انتخاب می کنیم مثلا : اگر کسی به ما توهین کرد این خود ما هستیم که انتخاب می کنیم ناراحت شویم یا ناراحت نشویم و چیزی که این استدلال را ثابت می کند این است که بعضی از ما کمتر و بعضی دیگر بیشتر می رنجیم پس بنا براین انتخاب آن به مقتضای شرطی شدن ما نسبت به محرک های اطراف است که از محیط اطراف خود در طول دوران زندگی کسب کرده ایم تمرینات این قانون به اینصورت می باشد
اول : به صورت آگاهانه اعمال خود را انتخاب کنید و با هشیاری کامل بهترین اعمال و رفتار را برای خود انتخاب کنید.
دوم : به عاقبت این انتخاب فکر کنیم و بدانیم که این انتخاب چه تاثیری روی خود و دیگران بر جای می گذارد.
سوم : به ندای درونی خود گوش کنید تا شما را از این انتخاب آگاه سازد چنانچه این انتخاب به شما احساس آسودگی داد آنرا انجام دهید و در غیر اینصورت تامل کنید و چیز دیگری انتخاب کنید.
قانون چهارم
(قانون کمترین تلاش )
این قانون بر مبنای کمترین عمل و مقاومت نکردن است زیرا که هوشمندی طبیعت با سهولت بی تکاپو و کمترین تلاش عمل میکند مثل (ماهی ) که برای شنا کردن تلاش نمی کند بلکه فقط شنا می کند و یا مثل پرندگان که بدون تلاش فقط پرواز می کنند و یا مثل زمین که بدون هیچ تلاشی فقط میچرخد تمرینات این قانون به اینصورت است.
اول : تمام افراد و اوضاع و شرایط را همانگونه که هست بپذیرید و قبول کنید که تمام آنها همانگونه که باید باشند هستند.
دوم : مسوولیت وضعیت پیش آمده برای خود را بپذیرم و هیچکس یا هیچ چیز را ملامت نکنید.
سوم : در مقابل هیچکس یا هیچ چیز جبهه گیری نکنید و بنانید که نیازی نخواهید داشت تا دیگران را متقاعد سازید.
قانون پنجم
( قانون قصد و آرزو )
در هر قصد و آرزویی یک مکانیسم موفقیت نهفته است چرا که جسم ما از کاینات جدا نیست و هر آنچه را که آرزو کنیم به ما خواهد داد، تمرینات این قانون به اینصورت می باشد.
اول : خود را در فاصله سکوت بین اندیشه ها متمرکز کنید و بر آرزوهایتان متمرکز باشید.
دوم : آرزوهای خود را بنویسید و آنها را به سمت ضمیر ناخودآگاه خود حرکت دهید و با سرسختی به شکوفایی آنها اعتقاد داشته باشید.
سوم : با کسانی که آرزوهای شما را واهی می دانند در این باره صحبتی نکنید و به خود اجازه ندهید که تحت تاثیر عقاید آنها قرار بگیرید.
چهارم : از دلبستگی به نتیجه دست بکشید .
پنجم : بگذارید کاینات به جزییات امر بپردازد و به قدرت آن اعتماد کنید و فقط قصد و آرزوهای خود را در آن فاصله و فضا رها سازید.
قانون ششم
(قانون عدم دلبستگی )
برای بدست آوردن هر چیزی در طبیعت می بایست از دلبستگی به آن پرهیز کرد و این بدان معنا نیست که از آرزوهایتان دست بکشید بلکه به این معناست که از دل بستن به نتیجه آن دست بکشیم تمرینات این قانون به اینصورت میباشد.
اول : از تحمیل عقاید خود به دیگرتن اجتناب کنید و به این دل نبندید که تمام انسانها آنطور که شما می خواهید فکر کنند و شما را تایید کنند پس بنابراین به
نتیجه اعمالتان و دلبستگی از تایید دیگران دست بکشید.
دوم : به چیزهایی که یقین ندارید فکر نکنیدو از طریق حکمت عدم یقین سعی کنید امنیت خود را دریابید.
سوم : از تمامی امکاناتی که در پیش روی دارید نهایت استفاده را ببرید و راز و رمز زندگی را تجربه کنید.
قانون هفتم
(قانون دارما )
این قانون همان قانون هدف نهایی است همان هدفی که هر موجودی از آفرینش دارد.
اگر بتوانیم این را بیاموزیم و به خود و فرزندانمان یاد دهیم که هیچ چیز بدون دلیل ساخته نشده و تمام آفرینش دارای حکمت است میتوان این نکته را به آنها گوشزد کرد که هر چیزی در نوع خود می تواند بهترین باشد و این همان چیزی است که هدف و غایت هر چیز را مشخص میکند یعنی رسیدن به ( تکامل ) و نهایتا آزادی تمرینات این قانون به اینصورت می باشد.
اول : به جسم و روح و فکر خود توجه کنید و با مهر و محبت خدای درون خود را بپرورانید.
دوم : از تمام استعدادهای خود در جهت خدمت به دیگران یاری بجویید و در زندگی دیگران فراوانی را بوجود آورید.
سوم : هر روز از خودتان بپرسید که چگونه می توانید به همنوعان خویش خدمت کنید و عشق را در زندگی تجربه کنید.
توصیه می شود هر یک از این قوانین را در یک روز از هفته تمرین کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما
ادامه مطلب