سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلاح کمری Desert Eagle

 این تپانچه پرقدرت توسط کارخانه ی Magnum research طراحی و توسط صنایع اسلحه سازی اسراییل بهینه سازی شده است.این سلاح کمری علاوه بر داشتن قدرتی فوق العاده از مکانیزم منحصر بفردی بهره میگیرد.عمده سلاحهای کمری از گلنگدن کورس کوتاه استفاده میکنند در حالی که عملکرد گلنگدن این سلاح توسط فشار گاز باروت صورت میگیرد.در واقع مکانیزم گلنگدن این سلاح از تفنگ ام 16 اقتباس شده است.مزیت این نوع گلنگدن در این است که میتوان از فشنگهای بسیار قدرتمندی استفاده کرد که قبلا تنها توسط رولورها قابل شلیک بودند.


این سلاح در 3 مدل ساخته شده که عبارتند از :

Mark1 :تولید این مدل متوقف شده .این مدل دارای قاب الومینیومی بوده و قادر به شلیک گلوله های کالیبر 375/. مگنوم و 44/. است.

Mark V11 :تولید این مدل نیز متوقف شده .این مدل دارای لوله 6 یا 10 اینچی بوده و قادر به شلیک گلوله های مگنوم و 44/. و 50/. میباشد.

کارخانه سازنده این سلاح کالیبر 44/. مخصوص cor-bon و 50/. AE را نیز برای آن در نظر گرفته ولی تاکنون هیچ تپانچه ای را با 2 کالیبر ذکر شده در اخر تولید نکرده.برای تعویض کالیبر سلاح کافی است تا لوله و مکانیزم تغذیه ان را با نوع مورد نظر تعویض کنید.طبق یک نظر سنجی مشخص شده که محبوبترین لوله ی بکار رفته در این سلاح از نوع 6 اینچی است اگرچه لوله ی 10 و 14 اینچی نیز در دسترس میباشند.تمامی این لوله ها مجهز به زایده ای هستند که برای نصب دوربین در نظر گرفته شده است.

بعلت استفاده از گلوله های حجیم و پرقدرت در این سلاح ظرفیت خشاب ان کمی کاهش پیدا کرده .ظرفیت خشاب این سلاح در کالیبر 357/. مگنوم 9 تیر و در کالیبر 44/. مگنوم 8 تیر و در کالیبر 50/. معادل 7 تیر میباشد.برای مقایسه بد نیست بدانید ظرفیت خشاب سلاح کمری sig-saur p226 در کالیبر 9 میلیمتری معادل 16 تیر است.صنایع اسلحه سازی اسرییل IMI گونه مشابه این سلاح را با نام jericho 941 طراحی کرده که البته تنها در ظاهر به شاهین صحرا شباهت دارد .گلنگدن این مدل از نوع کورس کوتاه و ماشه ان دوزمانه است.شباهت دیگر این بچه عقاب با نمونه ی اصلی گلوله های بکار رفته در ان با کالیبر 41/. است.همچنین میتوان گلوله های 9 میلیمتری Lugar را در ان بکار گرفت که برای این کار تنها تغییر مورد نیاز تعویض لوله ی سلاح است.دلیل این امر است که گلوله های 41/. AE  همان گلوله های کوتاه شده 41/. مگنوم هستند.همچنین مکانیزم گلنگدن این سلاح بر مبنای پوکه گلوله های 9 میلیمتری logar ساخته شده که کاربرد هر دو کالیبر را تنها با تعویض گلوله ممکن میسازد.


در خصوص کالیبر های 44/. مگنوم و 50/. نیز همین مساله صدق میکند.تعویض این دو کالیبر تنها به تعویض لوله و خشاب نیاز دارد.

مشخصات فنی:

کالیبر:357 مگنوم و 44 مگنوم و 45/.

طول:37.5 سانتیمتر

ارتفاع:16 سانتیمتر

عرض:32 میلیمتر

وزن:1776 گرم

تعداد خان:6

ظرفیت خشاب:9 و 8 و 7 در انواع کالیبر

در اخر باید سلاح کمری DESERT EAGLE  را پرقدرت ترین سلاح کمری نیمه خودکار حال حاضر جهان دانست.


منبع:مجله جنگ افزار

از این که دیر اپدیت کردم ببخشید مشکلات و ...

در ضمن از نظرات هم بسیار ممنونم.باز هم منتظر هستم.نظرات شما باعث دلگرمی ما خواهد شد.

 




ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:29 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]

اسلحه تهاجمی خیبر اولین اسلحه ملی ایران

اسلحه تهاجمی خیبر اولین اسلحه ملی ایران

 

 

سلاح خیبر ساخت صنایع دفاعی ایران در سال 1380 طراحی و در سال 1381 به مرحله تولید رسید این سلاح به : سلاح ملی اقتدار ملی معروف شده است .
این اسلحه سلاح اتوماتیک تهاجمی سبک و بولپاپ با کالیبر 5/56 که با فشار غیر مستقیم گاز باروت مسلح می شود . این سلاح دارای برگه ناظم آتش چهار زمانه است شامل:
ضامن ، تک تیر ، سه تیر و رگبار می باشد .
• این سلاح دارای دو نوع دستگاه نشانه
روی است که روی دستگیره حمل قرار دارد .
• از دسته حمل این اسلحه می توان برای نصب دوربین و دوربین دید در شب به منظور
بالا بردن دقت آتش استفاده نمود .
• هنگامی که از سلاح با دوربین استفتده می شود می توان از دو پایه آن استفاده
کرده و به عنوان اسلحه تک تیر انداز استفاده نمود .
• لوله این سلاح مثل ام 16 قابل تعویض می باشد .
• این سلاح عقب نشینی کم ، دقت بالا ، وزن کم و درجه اطمینان بالا دارد .
• ساختار اسلحه به شکلی است که باز و بسته کردن آن به راحتی انجام می شود و تعمیر و نگه داری را راحت می کند .
• سر نیزه و دو پایه نیز بر روی اسلحه قابل نصب است .

مشخصات فنی

کالیبر : 56/5 میلیمتر
مکانیزم مسلح شدن : گاز غیر مستقیم
نوع خشاب : 20 و 30 تیری
عمل چفت شدن : چرخشی(مثل کلاش) با قفل کامل
طول سلاح با :
لوله بلند :780 mm
لوله متوسط : 730 mm
لوله کوتاه : 680 mm
عداد خان : 6 عدد راستگرد
سرعت دهانه : 900-950 متر بر ثانیه
برد نهایی : 2500 متر
برد موثر با لوله بلند : 450 متر
نواخت تیر عملی : 120 تا 180 تیر در دقیقه
نواخت تیر علمی : 800 تا 850 تیر در دقیقه
وزن با لوله بلند و خشاب 30 تیری خالی : 700/3 کیلوگرم



ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:28 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]

VSS Vintorez ساکت ترین دوربین دار جهان

 


کالیبر : 9 در 39 م م مهمات زیر سرعت صوت SP-5 & SP-6
عمل : اتوماتیک با قابلیت انتخاب حالت آتش . عمل با فشار گاز
طول : 894 م م
طول لوله : 200 م م
وزن : خالی 2600 گرم ... پر با دوربین PSO-1 ش 3410 گرم
خشاب : 10 یا 20 تیره

VSS که مخفف Vintovka snaiperskaja spetsialnaya می باشد و به معنی تفنگ دوربین دار مخصوص است برای عملیات های ویژه طراحی شد. این اسلحه که در TSNIITockMash یا انستیتو مرکزی طراحی ماشین آلات دقیق توسط تیمی به رهبری پتر سردیوکوف طراحی شد قرار است جایگزین بعضی از کلاشنیکف ها و آکا-ام هایی شود که به ساکت کننده مجهز می شدند تا در عملیات های ویژه شرکت کنند از جمله عملیات های SpetNaz و کی جی بی و ام وی دی.
برای بدست آوردن قدرت نفوذ به جلیقه های ضد گلوله سازنده سلاح می بایست از گلوله هایی با سرعت زیر صوت و همانند گلوله ی 7 ممیز 62 صدم در 39 م م منتها با کالیبر 9 م م استفاده کند. گلوله های جدید مورد استفاده در این سلاح بلند و سنگین هستند ( حدود 16 گرم ) و در دو مدل معمولی SP-5 و ضد زره SP-6 استفاده می شوند.
جدیدترین مرمی های ساخته شده برای این سلاح دارای یک هسته از جنس فولاد فشرده هستند که از فاصله های حتی بیش از 300 یا 400 متر می توانند از تمامی انواع جلیقه های ضد گلوله عبور کنند. این سلاح از سال 1980 به خدمت گرفته شده و به طور بسیار گسترده در چچن بر علیه جدایی طلب ها استفاده شد.
معروفیت VSS بیشتر به خاطر قابلیت های پنهان کاری اش در عین قدرت نفوذ عالی با مرمی های سنگین است. اما برد مفیدش به 400 متر محدود شده است.



اسلحه VSS با فشار گاز مسلح می شود و قابلیت انتخاب حالات شلیک را دارد. پیستون گاز بلند این سلاح بر روی لوله قرار گرفته و گلنگدن چرخشی دارای گیره ها و قفل هایی در دریافت کننده است ( بالای محل اتصال خشاب ) که برای مقاومت بیشتر به روش ماشین کاری ساخته می شوند. سیستم ماشه سلاح مستقیما از اسلحه AK-47 برداشته شده است. کلید ضامن و دسته مسلح کننده سلاح شبیه به اسلحه های سری AK هستند ولی برگه ناظم آتش یک دکمه اهرم صلیبی است که در محافظ ماشه در پشت ماشه قرار دارد.

لوله در قسمت جلو دارای مجموعه ای از سوراخ های ریز است که در داخل شیارها مته کاری شده اند و مستقیما به ساکت کننده سلاح میرسند. ساکت کننده یک قسمت اصلی سلاح شناخته می شود و برای نگهداری و یا حمل می توان آن را از سلاح جدا کرد. شلیک با سلاح بدون ساکت کننده به قطعات سلاح آسیب شدیدی می رساند... به همین دلیل حتی وقتی که نیاز نیست باید با ساکت کننده آتش کرد.سیستم استاندارد هدف گیری آن شامل ریل های جانبی در کنار دریافت کننده است که معمولا دوربین چهار ایکس مدل PSO-1 را بر روی آن سوار می کنند که مخصوص شلیک با مهمات 9 در 39 م م است. هر نوع دوربین یا تجهیزات دید در شب دیگر هم بر روی این ریل ها سوار می شوند. مگسک های آن هم که برای مواقع اضطراری مانند نبودن یا شکستن دوربین و غیره بر روی سلاح نصب شده اند شامل مگسک شکاف دار در عقب و تیغه ای در جلو است. مگسک عقبی برای فواصل تا 400 متر درجه بندی شده است.

قنداق چوبی اسکلت مانند آن ( تو خالی ) دارای تکه های لاستیک در ته آن است و می توان برای حمل یا نگهداری به صورت فشرده در فضای کم آن را از سلاح جدا کرد. تغذیه سلاح هم از خشاب های 10 یا 20 تیری است که از جنس پلیمر ساخته می شوند.




ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:27 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]

nh-90 معرفی بالگردپیشرفته

در تاریخ 1 سپتامبر سال 1992، قراردادی با شرکت صنایع  NATO Helicopter Industries (NHI) برای طراحی و توسعه بالگرد NH-90 توسط NAHEMA (NATO Helicopter Management Agency) منعقد شد.کمپانی NH متشکل 3 شرکت با 4 ملیت مختلف شامل شرکت ایتالیایی آگوستا وستلند ، شرکت یوروکوپتر(مشترک بین آلمان و فرانسه) و شرکت استورک فوکر هلند است.
این کنسرسیوم کار خود را با ساخت نمونه اول (PT-1) در سال 1993 آغاز نمود،(PT-1) نخستین پرواز خود را در 18 دسامبر سال 1995 با موفقیت به انجام رساند.نمونه دوم (PT-2) نیزدر 19 مارس 1997 و نمونه سوم (PT-3) در 27 نوامبر 1998 پرواز کردند.





تصویری از بالگرد NH-90 نیروی هوایی آلمان

 


 

این بالگرد در دو نوع اصلی توسعه داده شد.نوع اول (NH-90 TTH) مدل تاکتیکی برای حمل و نقل و نوع دوم (NH-90 NFH) مخصوص نیروی دریایی و برای نشست و برخاست بر روی ناو



ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:27 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]

خبر های جالب در مورد فروشندگان لوازم نظامی (بی سیم - دستبند - گا


در پی کسب خبری مبنی بر جابجایی تجهیزات نظامی و انتظامی توسط فردی سودجو در یکی از خیابان های غربی تهران، نیروهای بسیج پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی فرد مذکور، به آدرس اعلامی مراجعه و وی را دستگیر کردند.

برپایه این خبر در بازرسی از محل فعالیت نامبرده تعداد 48 دستگاه بی‌سیم - 7 عدد پایه فلزی بی‌سیم خودرویی 150 عدد گردگیر بی‌سیم دستی - 800 عدد میکرو سوئیچ - 4 عدد الی سی دی بی‌ سیم - 120 عدد لاستیک پی تی - 710 عدد پلیت تغذیه شارژ - 1500 عدد گیره باطری - 453 عدد هندزفری - 36 عدد برد بی‌سیم دستی - 2274 عدد باطری - 39 عدد دهنی بی‌سیم - 385 عدد آنتن دستی - 30 عدد ترانزیستور پاور - 100 عدد فلت وایر - 70 عدد کلید ولم - 15 عدد فلت چهل پین - 4 عدد کریستال - 4 عدد برد بی‌سیم خودرویی - 1700 عدد میله آنتن بی‌سیم خودرویی پایه کوتاه و پایه بلند - 1090 دستگاه انواع شارژر بی‌سیم دستی - 260 عدد آداپتور بی‌سیم دستی (شارژر) - 250 عدد هولدر بی‌سیم دستی - 510 عدد مگنت آنتن بی‌سیم خودرویی - 180 عدد میکروفن دهنی بی‌سیم دستی - 1680 عدد کوئل آنتن بی‌سیم - 6 عدد بلندگو بی‌سیم و مقدار زیادی تجهیزات دیگر کشف و ضبط شد.

در این راستا پرونده‌ای تشکیل و به همراه فرد دستگیر شده به مراجع قضایی تحویل گردید.

عملیات دیگر نیرو های مقاومت بسیج پایگاه ..... به این شکل بود که 
در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری تجهیزات نظامی توسط شخصی که مسوول نگهبانی یک شهرک واقع در اتوبان بابایی بود، بسیجیان بلافاصله در محل حاضر شدند.در بازرسی از اتاقک نگهبانی که این فرد در آن مشغول به کار بوده 16 دستگاه بی سیم، 10 عدد افشانه گاز اشک آور، یک عدد فشنگ جنگی، 6 دستگاه باتری بی سیم، یک دستگاه شوکر، 5 رشته دستبند، یک دستگاه گردان آهن ربایی، 20 عدد هندزفری، 2 عدد کلید دستبند، 8 دستگاه شارژر بی سیم و یک دستگاه ترازوی دیجیتالی کشف و ضبط شد.متهم در بازجویی گفت؛ وسایل را از شخصی به نام رحیم خریده است که در پی یک قرار صوری در شهرک شهید بهشتی نامبرده با یک دستگاه پژو 405 به محل مراجعه و بعد از دریافت وجه نقد به مبلغ 3 میلیون و 200 هزار تومان از محل متواری شد؛ اما بسیجیان  طی تعقیب و گریز، خودروی مذکور را توقیف و متهم به نام رحیم را دستگیر کردند.
در بازرسی از متهم 10 دستگاه بی سیم، 7 رشته دستبند، 10 دستگاه شوکر و 36 عدد گاز اشک آور کشف و ضبط شد.
پایگاه مقاومت بسیج ....  پس از شناسایی و دستگیری 400 نفر از قاچاقچیان مواد مخدر در عملیاتی که شب گذشته (یکشنبه) در شهر تهران اجرا شد خبر داد. نیروهای عملیاتی این پایگاه بارعایت حقوق شهروندی و اقتدار کامل این افراد را در مخفیگاه هایشان دستگیر کنند.اما در مقابله با خانه های تیمی و مجرد نشین برخورد آشکار و در حضور اهالی محل انجام شود تا مردم شاهد برخورد نیروهای مقاومت بسیج در رسیدگی به شکایات و درخواست آنان باشند.با تشریح چگونگی این عملیات گفت: شهر تهران به چهار منطقه تقسیم شده است و مکانهای شناسایی شده با حکم قضایی بازرسی می شوند.بر اساس هماهنگیهای انجام شده خانواده دستگیر شدگان که وضعیت مالی خوبی ندارند با معرفی این نیرو تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار می گیرند تا دچار آسیبهای اجتماعی ناشی از بی سرپرستی نشوند.نیروهای عملیاتی پایگاه بسیج شب گذشته در عملیاتهای مختلف موفق به شناسائی ودستگیری 400 نفر از قاچاقچیان مواد مخدر شدند.
 این هم توانایی و اقتدار نیروهای بسیج .....



ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:21 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]

تنها گوشه ای از توان نظامی ایران !

تنها گوشه ای از توان نظامی ایران !
این هم برای اون دسته از عزیزانی که قدرت نظامی ایران عزیز رو باور ندارن .

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

· صنایع نظامی ایران قبل از انقلاب



برنامه های نظامی شاه موجب گردید تا هزینه های نظامی ایران به ناگاه سیر صعودی پیش گیرد. بودجه نظامی کشور بسیار بالا رفته بود و پیش خریده های شاه ، فروشندگان را هم به تعجب وا میداشت . خرید تجهیزات توسط رژیم شاهنشاهی نیازمند آموزش فنی نیروها و آشنایی و بهره گیری بهینه از این تسلیحات بود ، لذا شمار زیادی از متخصصان ، تکنسین ها ، مستشاران نظامی و فروشندگان تسلیحاتی به ایران گسیل می شدند و افسرانی از ایران به کشورهای خارجی فرستاده می شد . در اواسط سال 1977 بالغ بر 31 هزار مستشار آمریکایی در ایران به سر می بردند که این تعداد در سال 1978 به 45 هزار نفر رسید . حضور این افراد باعث گردید که آمریکاییها حق هرگونه ابتکار و خلاقیت را از نیروهای داخلی سلب کرده و اداره امور ارتش را راسا بر عهده گیرد .

از لحاظ صنایع دفاعی آنچه قبل از انقلاب تولید می شد ، صرفا تولید سلاحها و مهمات سبک بود که نهایتا تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به تولید فشنگهای سبک و نیمه سنگین تیربار ژ3 ، اسلحه ژ3 ، و فشنگ سلاح های کمری محدود می شد . در امور خدماتی و تعمیر و نگهداری نیز ما حق هیچ گونه دخالتی نداشتیم و با توجه به زیر ساختهای موجود فقط آمریکایی ها حق فعالیت در این امور را داشتند طوری که برای تعویض حتی یک پیچ ساده باید آمریکایی ها را صدا می کردیم.

یکی از شعار های محوری انقلاب اسلامی استقلال بود ، استقلال ،که نقطه مقابل وابستگی اشت . لذا به هر میزان که نقطه وابستگی کشور کم شود میزان استقلال بیشتر می شود.

· بعد از انقلاب



همانطور که بیان شد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به نیروی نظامی ما حتی اجازه نمی دادند به قطعات دست بزند و کل سیستم در اختیار آمریکا بود.

بعد از پیروزی انقلاب شرایط متحول شد و تحولات چشمگیری خصوصا در مقطع دفاع مقدس پدید آمد ، جنگ تحمیلی واقعیتهایی را تحمیل میکرد که نتیجه آن شکل گیری صنایع دفاعی بود. بسیاری از سلاحهایی را که قبل از انقلاب نه تولید می شد و نه اجازه تولید آن را می دادند از رهگذر جنگ و تحریم اقتصادی و با طراحی مهندسی معکوس در داخل شکل گرفت . هر قدر فشار ها بیشتر شد خودباوری صنعت دفاعی بیشتر متبلور گردید .هم اکنون جمهوری اسلامی از بزرگترین توان و قدرت بازدارندگی موشکی برخوردار است که از یک طرف تماما بومی و از سوی دیگر تحت اختیار نیروهای داخلی قرار دارد و با هزینه اندک این همه امکان فراهم شده است.


· پیدایش توان موشکی



صنایع و توان موشکی ایران در شرایطی شکل گرفت و تکامل یافت که امنیت ملی نظام جمهوری اسلامی در معرض تهدید قرار گرفته بود. در واقع از همان زمانی که موشکهایی از سوی رژیم مخلوع بعثی به سوی شهرهای کشورمان سرازیر شد و مردو ایران جواب دادند « موشک جواب موشک » این حس در متخصصان صنایع دفاعی کشور پدید آمد که باید به این خواسته به حق مردم پاسخ گویند که با عنایات خداوند متعال این صنعت بسیار پیچیده به همت متخصصان داخلی شکل گرفت . نکته جالب اینکه متخصصین شاغل در صنایع موشکی ، صنایع موشکی ایران را به علت کاملا بومی بودن «Made in SHIA» می گویند.

· معرفی برخی از تولیدات صنایع موشکی



1. موشک شهاب 3 : ( برد ؟2500 کیلومتر / درصد خطا 2 در 10000 )

2. موشک فاتح 110 : ( یکی از دقیق ترین موشکهای موجود در داخل کشور با سوخت جامد )

3. موشک توفان : ( یکی از پیشرفته ترین موشکهای ضد زره با عمق نفوذ 760 میلیمتر و برد 3850 متر و دارای سیستم " ضد جمینگ " تا دشمن نتواند آن را منحرف سازد و و مجهز به سیستم دید در شب وقابل شلیک از بالگرد های کبرا )

4. موشک تندر : ( طراحی شده جهت مقابله با زره های واکنشگر )

5. راکت صاعقه : ( طراحی شده جهت نابودی نفرات دشمن و دارای 40 میلیمتر طول می باشد و اهمیت آن به جهت برد ، مقدار ترکشها و قدرت انفجاری آن می باشد و پرواز آن در هوا بدون صدا می باشد )

6. موشک صیاد1و2 : ( که جهت نابودی بمب افکنها و هواپیماهای شناسایی دشمن طراحی شده و زمین به هوا می باشد که به تولید انبوه رسیده است )

7. موشک شهاب ثاقب : ( موشک سطح به هوای شهاب ثاقب موشکی کوتاه برد جهت دفاع ضد هوایی در ارتفاع پایین و بسیار پایین است و دارای ردیاب و سیستم هدایت فرماندهی و کنترل بیسیمی است .و دارای سرجنگی 14 کیلوگرمی و دارای ماسوره زمانی « ایر » می باشد که درصد خطای آن 4 درصد می باشد .

8. موشک میثاق1و2 : ( این موشک نمونه مدرنیزه شده استینگر می باشد که از روی شانه پرتاب می شود که دارای سیستم هومینگ غیر عامل مادون قرمز با قابلیت تهاجمی در تمامی جهات است )

9. موشک کروز: ( طراحی شده جهت استفاده در هواپیما و شناور . که بر برروی شناور های ذوالفقار 1400 و ذوالجناح نصب شده و این شناور ها با سرعت 90 کیلومتر حرکت کرده و همزمان اقدام به شلیک این موشک می کنند.

10. موشک دریایی نور : ( ؟ )

و ...

· افق صنایع موشکی



هم اکنون متخصصان داخلی بدنبال آن هستند که دفاع موشکی دوگانه ای را درست کنند که دارای نواخت تیر بالا باشد تا ابری از آتش بر روی دشمن ایجاد کند.

در سطح ملی هم اکنون به دنبال طراحی ماهواره ملی « سپهر » با سیستم رانش ماهواره هستند. هم اکنون ایستگاه گیرنده زمینی سپهر و پردازش تصاویر ماهواره ای با توان تهیه و توزیع انواع تصاویر ماهواره ای ، و هوایی مشغول فعالیت است. ماهواره سپهر 49 کشور را تحت پوشش قرار می دهد که با آن می توان از فاصله 5 متری تصویر گرفت که در حقیقت این ماهواره چشم ایران در منطقه است

البته موارد دیگری نیز وجود دارد که فعلا به دلایل امنیتی بدان نمی پردازیم ، اما صنایع موشکی به عنوان صنعتی کاملا پویا و رو به جلو در حال تکمیل پروژه های جدید مناسب با شرایط جدید و فن آوری دشمن در حال اجرا است.


· تحولات دفاعی در بخش زمینی



در بخش زمینی انواع و اقسام مهمات سبک و سنگین در کشور تولید می شود در واقع مهماتی نیست که نیاز داشته باشیم و نتوانیم در داخل تولید کنیم . اور هال کلیه تانکهای غربی و شرقی و تولید انواع تانک و نفربر که نونه بارز آن تانک های « ذوالفقار 1و2و3» که بسیار پیشرفته می باشد و در داخل تولید می شود و دارای زره واکنشگر می باشد.

نفر بر شنی دار آبی – خاکی « براق » نمونه دیگری این تولیدات می باشد که با حفاظ زرهی مناسب و تحرک بسیار خوب و استفاده از پدافند « ش.م.ه » آن را از دیگر نفربر ها متمایز می کند.

تولید انواع و اقسام توپها و توپهای خودکششی ( هویتزر) .

تولید مین کوب « تفتان » که با خرج گود تا 10 کیلوگرم " تی ان تی " را پاکسازی میکند و تا عمق 5/2 متر پایین می رود و عرض معبر پاکسازی آن 3 متر می باشد.و دارای سیستم کنترل از راه دور می باشد .

تولید انواع و اقسام خودرو های تاکتیکی دودیفرانسیل و خودروهای تجاری ( زرین خودرو ) .

تولید سلاح ملی انفرادی «خیبر» با طراحی کاملا جدید که خشاب آن در عقب قرار دارد که سلاح را سبک تر می کند و جزو مدرنترین سلاحهای انفرادی می باشد. و ...

· بخش الکترونیک



سیاست کلی وزارت دفاع این است که تمام تجهیزات و ملزومات موجود با الکترونیک آمیخته شود . از این طریق دقت ، سرعت و قابلیت های سلاحها ارتقای کیفی پیدا می کند .

خود کفایی در تولید بیسیمهای رایج نیروهای مسلح و بیسیمهای جهش فرکانسی و سیستمهای اپتیکی و شنود زیر آبی ، تلفنهای زیر آبی و سونار( دستگاهی برای شناسایی سلاحهای زیر آب) نیز از این نوع خود کفایی ها می باشد.

صنعت میکرو الکترونیک و آبتو الکترونیک در صنایع دفاع پایه گذاری شده و در خدمت صنایع هوایی قرار دارد و در صورت نیاز صنایع به میکروچیپس تبدیل می شود.

تولید قطعات مورد نیاز در انواه شاخه های الکترونیک نیز نمونه خوبی از یک پیشرفت بسیار زیاد می باشد.

ساخت سیستم راداری D-M-3b که قادر به ردیابی و هدایت موشک‌های مهاجم است.

· پیشرفتهای بخش دریایی


ما در این بخش استراتژی قایق های تند رو را دنبال کرده ایم. شناور های موشک انداز طراحی شده ، باعث تحولی چشمگیر در این بخش شده است . شناور ها اعم از سطحی و زیر سطحی و شناورهای لجستیکی در مدلهای مختلف طراحی و ساخته شده است .

صنایع دریایی ما ترکیبی است یعنی شناور ، سیستمهای الکترونیکی و سلاحهایی مثل تیربار و موشک هرکدام در جای جداگانه ساخته و در یک جا مونتاژ می شود .

زیر دریایی های« السابحات » یک نمونه از این اقدامات است .

تولید قطعات ساختاری ، پنلهای ساندویچی ، انواع لوله های مختلف هیدرولیکی و هواناوهای« یونس 6 » و « یونس 22» طراحی شده است.

قابل توجه است که اولین « لندین گرافت » سنگین برای سازمان بنادر و کشتیرانی در وزارت دفاع ساخته شد.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که به دلیل پیشرفتهای قابل توجه و چشمگیر در بخشهای دریایی ، ضربه پذیری دشمن در دریا بسیار بالاست و به همین دلیل احتمال حمله دشمن قبل از تخلیه کامل خلیج فارس و دریای عمان بسیار بعید است ( البته اگر قبلا نقشه طراحی شده دکتر عباسی برای قطع ارتباط خلیج فارس و دریای عمان از طریق تنگه هرمز پیاده نشده باشد ).

· پیشرفت در صنایع هوایی



متخصصان هوایی کشورمان هم اکنون بر روی کلیه هواپیماهای تجاری و نظامی در حال تحقیقات هستند و قادرند تمام این هواپیما ها و بالگرد ها را اور هال و تعمیر اساسی کنند.

چنین توانمندی ای در کل منطقه وجود ندارد حتی توانایی هواپیماهای پهن پیکر ایرباس و بوئینگ وجود دارد. آشیانه فجر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بزرگترین سازه فلزی است که تاکنون در کشور و خاورمیانی ساخته شده است و همزمان 8 تا 12 هواپیمای پهن پیکر می تواند در آن قرار گیرد.

قطعه سازی در صنایع هوایی حرف اول را میزند . قبل از انقلاب اسلامی هیچ کاری در این زمینه انجام نشده بود . کارخانه « بل » ایجاد شده بود و تنها در حد چکهای اولیه بر روی بالگرد ها انجام میشد . هم اکنون شرکت «پنها» هم هلیکوپتر های «شباویز» و «2091» و هلیکوپتر های «شاهد» را تولید می کند و هم تعمیرات اساسی سنگین را انجام می دهد .

در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته ، صنایع هوایی ایران موفق شده است هواپیماهای «ابابیل» ، «مهاجر1و2و3و4» ، «هدهد» و «صاعقه 1و2» را تولید کند. این هواپیماها با هزینه بسیار پایین و تکنولوژی روز ساخته شده است.

هواپیمای بدون سرنشین مهاجر 1و2و3و4 با کاربرد مراقبت هوایی ، شناسایی ، جنگ الکترونیکی ، رله ی ارتباطی ، دیده بانی ، هدف یابی ، هدایت آتش توپخانه ، کنترل نوار مرزی جهت مبارزه با قاچاقچیان ، کنترل ترافیک شهری و عکسبرداری جهت تهیه نقشه های جغرافیایی است که می توانند سلاحهای کوچک را حمل و پرتاب کنند.

در زمینه هواپیماهای جنگی هواپیمای جت پیشرفته اینتگرال طراحی شده و در زمینه بالگردهای هجومی و ترابری نیز 9 مورد در داخل تولید می شود.

هواپیمای ایران 140 که در نوع خود پیشرفته ترین است در انواع کاربری ساخته میشود.

یکی دیگر از تولیدات ساخت شیشه و لاستیک هواپیما می باشد که ما را در زمره 8 کشور تولید کننده آن قرار می دهد .




ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:16 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]

تنها گوشه ای از توان نظامی ایران

تنها گوشه ای از توان نظامی ایران !


این هم برای اون دسته از عزیزانی که قدرت نظامی ایران عزیز رو باور ندارن .

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

· صنایع نظامی ایران قبل از انقلاب



برنامه های نظامی شاه موجب گردید تا هزینه های نظامی ایران به ناگاه سیر صعودی پیش گیرد. بودجه نظامی کشور بسیار بالا رفته بود و پیش خریده های شاه ، فروشندگان را هم به تعجب وا میداشت . خرید تجهیزات توسط رژیم شاهنشاهی نیازمند آموزش فنی نیروها و آشنایی و بهره گیری بهینه از این تسلیحات بود ، لذا شمار زیادی از متخصصان ، تکنسین ها ، مستشاران نظامی و فروشندگان تسلیحاتی به ایران گسیل می شدند و افسرانی از ایران به کشورهای خارجی فرستاده می شد . در اواسط سال 1977 بالغ بر 31 هزار مستشار آمریکایی در ایران به سر می بردند که این تعداد در سال 1978 به 45 هزار نفر رسید . حضور این افراد باعث گردید که آمریکاییها حق هرگونه ابتکار و خلاقیت را از نیروهای داخلی سلب کرده و اداره امور ارتش را راسا بر عهده گیرد .

از لحاظ صنایع دفاعی آنچه قبل از انقلاب تولید می شد ، صرفا تولید سلاحها و مهمات سبک بود که نهایتا تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به تولید فشنگهای سبک و نیمه سنگین تیربار ژ3 ، اسلحه ژ3 ، و فشنگ سلاح های کمری محدود می شد . در امور خدماتی و تعمیر و نگهداری نیز ما حق هیچ گونه دخالتی نداشتیم و با توجه به زیر ساختهای موجود فقط آمریکایی ها حق فعالیت در این امور را داشتند طوری که برای تعویض حتی یک پیچ ساده باید آمریکایی ها را صدا می کردیم.

یکی از شعار های محوری انقلاب اسلامی استقلال بود ، استقلال ،که نقطه مقابل وابستگی اشت . لذا به هر میزان که نقطه وابستگی کشور کم شود میزان استقلال بیشتر می شود.

· بعد از انقلاب



همانطور که بیان شد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به نیروی نظامی ما حتی اجازه نمی دادند به قطعات دست بزند و کل سیستم در اختیار آمریکا بود.

بعد از پیروزی انقلاب شرایط متحول شد و تحولات چشمگیری خصوصا در مقطع دفاع مقدس پدید آمد ، جنگ تحمیلی واقعیتهایی را تحمیل میکرد که نتیجه آن شکل گیری صنایع دفاعی بود. بسیاری از سلاحهایی را که قبل از انقلاب نه تولید می شد و نه اجازه تولید آن را می دادند از رهگذر جنگ و تحریم اقتصادی و با طراحی مهندسی معکوس در داخل شکل گرفت . هر قدر فشار ها بیشتر شد خودباوری صنعت دفاعی بیشتر متبلور گردید .هم اکنون جمهوری اسلامی از بزرگترین توان و قدرت بازدارندگی موشکی برخوردار است که از یک طرف تماما بومی و از سوی دیگر تحت اختیار نیروهای داخلی قرار دارد و با هزینه اندک این همه امکان فراهم شده است.


· پیدایش توان موشکی



صنایع و توان موشکی ایران در شرایطی شکل گرفت و تکامل یافت که امنیت ملی نظام جمهوری اسلامی در معرض تهدید قرار گرفته بود. در واقع از همان زمانی که موشکهایی از سوی رژیم مخلوع بعثی به سوی شهرهای کشورمان سرازیر شد و مردو ایران جواب دادند « موشک جواب موشک » این حس در متخصصان صنایع دفاعی کشور پدید آمد که باید به این خواسته به حق مردم پاسخ گویند که با عنایات خداوند متعال این صنعت بسیار پیچیده به همت متخصصان داخلی شکل گرفت . نکته جالب اینکه متخصصین شاغل در صنایع موشکی ، صنایع موشکی ایران را به علت کاملا بومی بودن «Made in SHIA» می گویند.

· معرفی برخی از تولیدات صنایع موشکی



1. موشک شهاب 3 : ( برد ؟2500 کیلومتر / درصد خطا 2 در 10000 )

2. موشک فاتح 110 : ( یکی از دقیق ترین موشکهای موجود در داخل کشور با سوخت جامد )

3. موشک توفان : ( یکی از پیشرفته ترین موشکهای ضد زره با عمق نفوذ 760 میلیمتر و برد 3850 متر و دارای سیستم " ضد جمینگ " تا دشمن نتواند آن را منحرف سازد و و مجهز به سیستم دید در شب وقابل شلیک از بالگرد های کبرا )

4. موشک تندر : ( طراحی شده جهت مقابله با زره های واکنشگر )

5. راکت صاعقه : ( طراحی شده جهت نابودی نفرات دشمن و دارای 40 میلیمتر طول می باشد و اهمیت آن به جهت برد ، مقدار ترکشها و قدرت انفجاری آن می باشد و پرواز آن در هوا بدون صدا می باشد )

6. موشک صیاد1و2 : ( که جهت نابودی بمب افکنها و هواپیماهای شناسایی دشمن طراحی شده و زمین به هوا می باشد که به تولید انبوه رسیده است )

7. موشک شهاب ثاقب : ( موشک سطح به هوای شهاب ثاقب موشکی کوتاه برد جهت دفاع ضد هوایی در ارتفاع پایین و بسیار پایین است و دارای ردیاب و سیستم هدایت فرماندهی و کنترل بیسیمی است .و دارای سرجنگی 14 کیلوگرمی و دارای ماسوره زمانی « ایر » می باشد که درصد خطای آن 4 درصد می باشد .

8. موشک میثاق1و2 : ( این موشک نمونه مدرنیزه شده استینگر می باشد که از روی شانه پرتاب می شود که دارای سیستم هومینگ غیر عامل مادون قرمز با قابلیت تهاجمی در تمامی جهات است )

9. موشک کروز: ( طراحی شده جهت استفاده در هواپیما و شناور . که بر برروی شناور های ذوالفقار 1400 و ذوالجناح نصب شده و این شناور ها با سرعت 90 کیلومتر حرکت کرده و همزمان اقدام به شلیک این موشک می کنند.

10. موشک دریایی نور : ( ؟ )

و ...

· افق صنایع موشکی



هم اکنون متخصصان داخلی بدنبال آن هستند که دفاع موشکی دوگانه ای را درست کنند که دارای نواخت تیر بالا باشد تا ابری از آتش بر روی دشمن ایجاد کند.

در سطح ملی هم اکنون به دنبال طراحی ماهواره ملی « سپهر » با سیستم رانش ماهواره هستند. هم اکنون ایستگاه گیرنده زمینی سپهر و پردازش تصاویر ماهواره ای با توان تهیه و توزیع انواع تصاویر ماهواره ای ، و هوایی مشغول فعالیت است. ماهواره سپهر 49 کشور را تحت پوشش قرار می دهد که با آن می توان از فاصله 5 متری تصویر گرفت که در حقیقت این ماهواره چشم ایران در منطقه است

البته موارد دیگری نیز وجود دارد که فعلا به دلایل امنیتی بدان نمی پردازیم ، اما صنایع موشکی به عنوان صنعتی کاملا پویا و رو به جلو در حال تکمیل پروژه های جدید مناسب با شرایط جدید و فن آوری دشمن در حال اجرا است.


· تحولات دفاعی در بخش زمینی



در بخش زمینی انواع و اقسام مهمات سبک و سنگین در کشور تولید می شود در واقع مهماتی نیست که نیاز داشته باشیم و نتوانیم در داخل تولید کنیم . اور هال کلیه تانکهای غربی و شرقی و تولید انواع تانک و نفربر که نونه بارز آن تانک های « ذوالفقار 1و2و3» که بسیار پیشرفته می باشد و در داخل تولید می شود و دارای زره واکنشگر می باشد.

نفر بر شنی دار آبی – خاکی « براق » نمونه دیگری این تولیدات می باشد که با حفاظ زرهی مناسب و تحرک بسیار خوب و استفاده از پدافند « ش.م.ه » آن را از دیگر نفربر ها متمایز می کند.

تولید انواع و اقسام توپها و توپهای خودکششی ( هویتزر) .

تولید مین کوب « تفتان » که با خرج گود تا 10 کیلوگرم " تی ان تی " را پاکسازی میکند و تا عمق 5/2 متر پایین می رود و عرض معبر پاکسازی آن 3 متر می باشد.و دارای سیستم کنترل از راه دور می باشد .

تولید انواع و اقسام خودرو های تاکتیکی دودیفرانسیل و خودروهای تجاری ( زرین خودرو ) .

تولید سلاح ملی انفرادی «خیبر» با طراحی کاملا جدید که خشاب آن در عقب قرار دارد که سلاح را سبک تر می کند و جزو مدرنترین سلاحهای انفرادی می باشد. و ...

· بخش الکترونیک



سیاست کلی وزارت دفاع این است که تمام تجهیزات و ملزومات موجود با الکترونیک آمیخته شود . از این طریق دقت ، سرعت و قابلیت های سلاحها ارتقای کیفی پیدا می کند .

خود کفایی در تولید بیسیمهای رایج نیروهای مسلح و بیسیمهای جهش فرکانسی و سیستمهای اپتیکی و شنود زیر آبی ، تلفنهای زیر آبی و سونار( دستگاهی برای شناسایی سلاحهای زیر آب) نیز از این نوع خود کفایی ها می باشد.

صنعت میکرو الکترونیک و آبتو الکترونیک در صنایع دفاع پایه گذاری شده و در خدمت صنایع هوایی قرار دارد و در صورت نیاز صنایع به میکروچیپس تبدیل می شود.

تولید قطعات مورد نیاز در انواه شاخه های الکترونیک نیز نمونه خوبی از یک پیشرفت بسیار زیاد می باشد.

ساخت سیستم راداری D-M-3b که قادر به ردیابی و هدایت موشک‌های مهاجم است.

· پیشرفتهای بخش دریایی


ما در این بخش استراتژی قایق های تند رو را دنبال کرده ایم. شناور های موشک انداز طراحی شده ، باعث تحولی چشمگیر در این بخش شده است . شناور ها اعم از سطحی و زیر سطحی و شناورهای لجستیکی در مدلهای مختلف طراحی و ساخته شده است .

صنایع دریایی ما ترکیبی است یعنی شناور ، سیستمهای الکترونیکی و سلاحهایی مثل تیربار و موشک هرکدام در جای جداگانه ساخته و در یک جا مونتاژ می شود .

زیر دریایی های« السابحات » یک نمونه از این اقدامات است .

تولید قطعات ساختاری ، پنلهای ساندویچی ، انواع لوله های مختلف هیدرولیکی و هواناوهای« یونس 6 » و « یونس 22» طراحی شده است.

قابل توجه است که اولین « لندین گرافت » سنگین برای سازمان بنادر و کشتیرانی در وزارت دفاع ساخته شد.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که به دلیل پیشرفتهای قابل توجه و چشمگیر در بخشهای دریایی ، ضربه پذیری دشمن در دریا بسیار بالاست و به همین دلیل احتمال حمله دشمن قبل از تخلیه کامل خلیج فارس و دریای عمان بسیار بعید است ( البته اگر قبلا نقشه طراحی شده دکتر عباسی برای قطع ارتباط خلیج فارس و دریای عمان از طریق تنگه هرمز پیاده نشده باشد ).

· پیشرفت در صنایع هوایی



متخصصان هوایی کشورمان هم اکنون بر روی کلیه هواپیماهای تجاری و نظامی در حال تحقیقات هستند و قادرند تمام این هواپیما ها و بالگرد ها را اور هال و تعمیر اساسی کنند.

چنین توانمندی ای در کل منطقه وجود ندارد حتی توانایی هواپیماهای پهن پیکر ایرباس و بوئینگ وجود دارد. آشیانه فجر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بزرگترین سازه فلزی است که تاکنون در کشور و خاورمیانی ساخته شده است و همزمان 8 تا 12 هواپیمای پهن پیکر می تواند در آن قرار گیرد.

قطعه سازی در صنایع هوایی حرف اول را میزند . قبل از انقلاب اسلامی هیچ کاری در این زمینه انجام نشده بود . کارخانه « بل » ایجاد شده بود و تنها در حد چکهای اولیه بر روی بالگرد ها انجام میشد . هم اکنون شرکت «پنها» هم هلیکوپتر های «شباویز» و «2091» و هلیکوپتر های «شاهد» را تولید می کند و هم تعمیرات اساسی سنگین را انجام می دهد .

در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته ، صنایع هوایی ایران موفق شده است هواپیماهای «ابابیل» ، «مهاجر1و2و3و4» ، «هدهد» و «صاعقه 1و2» را تولید کند. این هواپیماها با هزینه بسیار پایین و تکنولوژی روز ساخته شده است.

هواپیمای بدون سرنشین مهاجر 1و2و3و4 با کاربرد مراقبت هوایی ، شناسایی ، جنگ الکترونیکی ، رله ی ارتباطی ، دیده بانی ، هدف یابی ، هدایت آتش توپخانه ، کنترل نوار مرزی جهت مبارزه با قاچاقچیان ، کنترل ترافیک شهری و عکسبرداری جهت تهیه نقشه های جغرافیایی است که می توانند سلاحهای کوچک را حمل و پرتاب کنند.

در زمینه هواپیماهای جنگی هواپیمای جت پیشرفته اینتگرال طراحی شده و در زمینه بالگردهای هجومی و ترابری نیز 9 مورد در داخل تولید می شود.

هواپیمای ایران 140 که در نوع خود پیشرفته ترین است در انواع کاربری ساخته میشود.

یکی دیگر از تولیدات ساخت شیشه و لاستیک هواپیما می باشد که ما را در زمره 8 کشور تولید کننده آن قرار می دهد .



ادامه مطلب

[ یکشنبه 90/5/2 ] [ 6:16 عصر ] [ محمدجوادصحرائی ]